Portretsessie sociale media

Sociale media wordt voor het bedrijfsleven steeds belangrijker. Het gebruik van een professionele profielfoto is daarbij van groot belang. U kunt bij ons terecht voor een professionele profielfoto te gebruiken voor o.a. Linkedin, Facebook, contactpagina website enz. Wij bieden voor een portretsessie drie mogelijkheden.

Sessie 1:       € 45,00
In de fotostudio maken wij in ongeveer 20 minuten een portretfoto van u. Uit de gemaakte sessie selecteren wij tien foto’s.  Deze sturen wij u toe per mail als socialmedia bestand (400 x 400 px).

Sessie 2:      € 60,00
In de fotostudio maken wij in ongeveer 40 minuten een portretfoto van u. Bij deze sessie is het mogelijk om twee keer te wisselen van kleding. Uit de gemaakte sessie selecteren wij tien foto’s.  Deze sturen wij u toe per mail als socialmedia bestand (400 x 400 px).

Sessie 3:      € 95.00
In de fotostudio maken wij in ongeveer 40 minuten een portretfoto van u. Voordat u op de foto gaat is het mogelijk om gebruik te maken van onze visagiste. Bij deze sessie is het mogelijk om twee keer te wisselen van kleding. Uit de gemaakte sessie selecteren wij tien foto’s.  Deze sturen wij u toe per mail als socialmedia bestand (400 x 400 px).

Portretsessie op locatie:
Ook is het mogelijk dat wij de sessie op locatie maken. Dit kan zowel een binnen- als een buitenlocatie zijn of bij u in het bedrijf. De prijs is afhankelijk van de  opdracht. Neemt u voor een offerte contact met mij op.

 


Leave a Reply

Archief