Prijzen

PORTRETSESSIE SOCIALE MEDIA:

Sociale media wordt voor het bedrijfsleven steeds belangrijker. Het gebruik van een professionele profielfoto is daarbij van groot belang. U kunt bij ons terecht voor een professionele profielfoto te gebruiken voor o.a. Linkedin, Facebook, contactpagina website enz. Wij bieden voor een portretsessie drie mogelijkheden.

Sessie 1: € 45,00
In de fotostudio maken wij in ongeveer 20 minuten een portretfoto van u. Uit de gemaakte sessie selecteren wij tien foto’s. Deze sturen wij u toe per mail als socialmedia bestand (400 x 400 px).

Sessie 2: € 60,00
In de fotostudio maken wij in ongeveer 40 minuten een portretfoto van u. Bij deze sessie is het mogelijk om twee keer te wisselen van kleding. Uit de gemaakte sessie selecteren wij tien foto’s. Deze sturen wij u toe per mail als socialmedia bestand (400 x 400 px).

Sessie 3: € 95.00
In de fotostudio maken wij in ongeveer 40 minuten een portretfoto van u. Voordat u op de foto gaat is het mogelijk om gebruik te maken van onze visagiste. Bij deze sessie is het mogelijk om twee keer te wisselen van kleding. Uit de gemaakte sessie selecteren wij tien foto’s. Deze sturen wij u toe per mail als socialmedia bestand (400 x 400 px).

Portretsessie op locatie:
Ook is het mogelijk dat wij de sessie op locatie maken. Dit kan zowel een binnen- als een buitenlocatie zijn of bij u in het bedrijf. De prijs is afhankelijk van de opdracht. Neemt u voor een offerte contact met ons op.

 

BEDRIJFSREPORTAGE:

De eerste indruk van uw bedrijf, die moet goed zijn. De juiste uitstraling in ieder communicatiemiddel. Of het voor uw website is, Linkedin of reclamedoeleinden. Wij bieden u de mogelijkheid uw bedrijf op een unieke manier vast te leggen middels een bedrijfsreportage, waarbij kwaliteit een hoofdrol speelt. Of het nu gaat om het fotograferen van het pand, het personeel of het interieur, alles is mogelijk!

De tarieven voor een bedrijfsreportage worden per uur of per dagdeel berekend. De prijs van een offerte is incl reiskosten, fotobewerking en levering van digitale bestellingen. Tevens ontvangt u een overeenkomst over het gebruiksrecht.

Wilt u graag een offerte ontvangen voor uw bedrijf neemt u dan contact met ons op.

 

Zakelijke Portret Fotografie Zeist, Utrecht